Workshops i Fri Natur

En sanselig workshop med jordforbindelse,

om samspillet mellem natur, krop og sind 

virkelig langt væk fra whiteboards, power points og post it's  

 

 

Tag med på en tretimers workshop i enten Middelfart, Århus, København

eller min femtimers luksus workshop i Gråsten

HAR DU OGSÅ EN RIGTIG TRAVL HVERDAG OG ALLIGEVEL SPILDT DIN DYRBARE TID PÅ EN HEL DEL KURSER, KONFERENCER OG SEMINARER, SOM DU ALDRIG RIGTIG FÅR BRUGT?

Hvis du har det ligesom rigtig mange andre kvinder på mine forløb, så er du også ved at være godt træt af at leve et fortravlet liv, hvor du kun lige holder fast med det alleryderste af neglene for at få familieliv, kærlighedsliv og arbejdsliv til at hænge sammen.

Og du vil egentlig rigtig gerne stoppe op og gøre noget konkret, for at ændre din situation. Men samtidig kender du også det med, at du med de bedste intentioner om at skifte kurs, enten professionelt eller privat, melder dig til et kursus, som er spændende og synes brugbart, men som du har svært ved rigtig at få implementeret i dit hektiske liv.

For hverdagen fortsætter ligesom bare i samme tempo, og du når aldrig at komme dertil, hvor du får tid til at bruge de nye redskaber du har lært. 

Alt det kender jeg SÅ godt! Derfor har jeg udviklet en workshop, der er helt, helt anderledes end nogle af de kurser du hidtil har været på 

LÆS MED

DU KAN GODT BEGYNDE AT GLÆDE DIG ALLEREDE!

Til en tankevækkende, sanselig og virkelig skøn naturbaseret workshop...

En workshop, hvor vi vender op og ned på alt det du ved om at leve en fortravlet hverdag med job, aftaler, skærm og stress.

Hvor du får et helt nyt indblik i, hvad din krop og dit sind kæmper med som kvinde, mor og kæreste i en moderne verden.

Hvor vi drager paralleller fra nutidsmennesket og helt tilbage til legendernes og lejrbålenes tid. 

Og hvor du kan glemme alt om trange mødelokaler, automatkaffe, whiteboards, power points og post it's.

Kom med  på en skøn workshop i fri natur

Ja tak - jeg vil gerne med

DETTE VIL DU OPLEVE PÅ EN WORKSHOP I

Fri Natur

FOR DET HELE FOREGÅR UDENDØRS I DEN SMUKKESTE NATUR.

DU KOMMER UD UNDER ÅBEN HIMMEL

Mærk fra første minut, hvor stor en forskel det gør, at du sidder under træernes kroner og vandrer gennem et smukt landskab.

Her er der lys, masser af frisk luft og vildt højt til himlen. Samtidig med at din søde underviser er helt nede på jorden

DU LÆRER NOGET HELT HÅNDGRIBELIGT

Oplev på egen krop, hvordan naturen og de øvelser du kommer til at prøve har en øjblikkelig effekt på både kroppen og sindet.

Forvent at dine skuldre helt automatisk sænkes og at det jeg lærer dig, får tankerne til at falde til ro. Det bliver så skønt.    

DU OPLEVER NOGET MAGISK

Jeg ser det gang på gang. Den lille gnist at magi, der opstår når et menneske endelig får lidt plads og luft til at trække vejret.

Nu er det din tur til at lade krop og sind lande samme sted. Og opleve, hvordan naturen faktisk er magisk til at skabe indre ro. 

Det siger mine deltagere

Tak for er helt vidunderligt naturretreat. Jeg går herfra med ro i hovedet, balance i kroppen og smil på læben. Jeg er fyldt op med sanseoplevelser som jeg vil lune mig på længe. 

Karen, 38 år

Biolog og naturvejleder

Forløbet har hjulpet mig til at finde indre ro, så jeg kan slappe af i en travl hverdag og samtidig hjælpe andre mennesker, vores borgere, med at finde ro i de omgivelser vi er i. Tusind tak.

Emilie, 25 år

Social pædagog

Jeg har lært at mærke mere efter, hvordan jeg har det og hvad der er godt for mig. Jeg bruger afspændings- og vejrtrækningsøvelserne, som gør at jeg kan slappe af alt "bliver for meget".

Jette, 60 år

Sygeplejerske

Praktisk om workshoppen

Sådan foregår det

På workshoppen får du først en intro til dagens program og oplevelser og du får viden om teorien bag naturens effekt på vores krop og sind samt baggrunden for mit arbejde som naturterapeut. 

Herefter går vi en tur gennem det smukke landskab, hvor du undervejs lærer en række virkelig skønne og virksomme krops- og sanseøvelser, der beroliger kroppen og nervesystemet. 

Vi afslutter workshoppen med en fantastisk afspændingsøvelse og en naturfortælling under trækronerne - glæd dig, det bliver så dejligt!

Natur, vind og vejr

Workshoppen afholdes i fri natur, også selv om solen ikke skinner fra en skyfri himmel. Ved blæst og regn har vi mulighed for at gå lidt i læ, men mød trygt op - det bliver fedt også i regnvejr. Jeg sender dig en mail dagen inden vi mødes med naturvejlederens allerbedste tips til påklædning.

Jeg har udendørs yogamåtter og tæpper med så du kan ligge tørt og lunt under afspændingsøvelsen. 

Forplejning

Når du ankommer er der en snack, kaffe, thé og vand, men spis gerne et godt måltid inden du kommer - frisk luft giver god appetit. På min femtimers workshop serveres desuden frokost.

 Her mødes vi

Vi mødes ude i naturen på fire forskellige lokationer rundt omkring i Danmark i slut august og start september.

På alle fire steder er der gode parkeringsforhold og adgang til toilet. Se mere nedenfor:

Datoer på Fyn, i Jylland og på Sjælland

Naturpark Hindsgavl - Fyn

Fredag d. 25. august fra kl. 13.00-16.00

Mødested: Galsklintvej 2, 5500 Middelfart

Lukket for tilmelding

 

Marselisborg Skoven - Århus

Fredag d. 1. september fra kl. 13.00-16.00

Mødested: Kongevejen 1, 8000 Århus C

Lukket for tilmelding

 

Amager Fælled - Sjælland

Fredag d. 8. september fra kl. 13.00-16.00

Mødested: Granatvej 5, 2770 Kastrup

Lukket for tilmelding

 

Gråsten Skoven - Sønderjylland

Lørdag d. 9. september fra kl. 10.00-15.00

Mødested: Egedam 2, 6300 Gråsten

VIND EN GRATIS WORKSHOP