Vil du leve et selvkærligt liv med mere glæde og overskud - både til dig selv og dem du holder af?

Når dit job kræver meget af dig...

både professionelt og personligt, kan det være svært at få arbejdsliv, familieliv og kærlighedsliv til at balancere.

Jeg kan hjælpe dig. 

Måske kender du også  følelsen af...

At du ofte bruger al din energi, dit gode humør og din omsorg på dit arbejde - at du sørger for andre, dækker deres behov og er god til det, men føler dig nærmest udbrændt og træt, helt ind i sjælen, når du kommer hjem.

At du er hektisk og fortravlet, når du endelig har fri og egentlig kan slappe  af - at du faktisk føler dig tyndslidt og ked af det inderst inde, når du gerne vil være glad sammen med dine børn og din kæreste.

At du nogle dage er så træt i hovedet, at du føler dig som i en mental osteklokke – at du måske zoner ud bag din skærm af bare udmattelse, når du egentlig har lyst til nærvær og gode snakke.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være...

Jeg har selv oplevet alle de ting. Og jeg ved, at det kan være sårbart at erkende, at det er sådan det er - både over for dig selv og andre.

At du faktisk næsten ikke kan hænge sammen mere, i det der skulle være en harmonisk hverdag, med et spændende job, dejlige unger (når de sover ;-), et skår af en kæreste (blink igen ;-) og alt det du nu har drømt om.

Men der er masser af helt konkrete ting du kan gøre, for at komme tilbage på sporet igen. Jeg har selv gået vejen og ved, at der er et helt hav af liv, lys og glæde i vente for dig, der vil.

Jeg lærer dig, der arbejder med mennesker...

 - og brænder for dit job, hvordan du bevarer din glæde og gnist, uden at du selv brænder ud

Dig, der gerne vil finde ind til din kerne af styrke, så du kan bevare din indre ro og jordforbindelse i en hverdag, hvor du skal drage omsorg for andre eller har et stort ansvar for de mennesker du arbejder med.

Dig, der vil leve et liv, hvor du kan være nærværende med dem omkring dig og i kontakt med dig selv. Hvor du har overskud, føler dig glad og kærligt forbundet med dem, der er tæt på dig, også når du har fri.

Læs mere om mine forløb Læs mere om mig