Glow & Grow

- en personlig uddannelse og fordybelsesrejse

Glow & Grow

Metoden, der har hjulpet mere end 200 skønne mennesker, som dig, med at genfinde glæde, gnist og overskud igen. 

En personlig uddannelse og et fordybelsesforløb for dig, der har lyst til at give natur og kropslighed en større betydning i dit liv, både privat og måske også professionelt. Et naturbaseret og kropsligt funderet forløb, der giver dig viden, plads og ro. En uddannelse, hvor du har både kroppen og sjælen med.

Yoga i naturen

Ground Your Body

Du er garanteret rigtig meget oppe i hovedet - nu skal du ned i kroppen! For her ligger en sand guldgrube af selvkærlighed, intuition og feminin styrke og venter. Glæd dig, smukke. 

Væltet træ i vandkanten

Empower Your Soul

Du er både krop og sjæl. Din krop har måske styrtet rundt i årevis - passet, plejet og pleaset andre. Nu er det din tur til omsorg, indre ro og kontakt til dig selv. Sjælen skal med!

Smuk skovsti på Als

Get Back To Nature

Alle mine forløb starter i naturen og tager udgangspunkt i kroppen. Fordi din krop blev skabt i og af naturen. Du er natur. Du mærker det sikkert allerede. Nature heals, honey.

Sollys gylden skov

Enlighten Your Mind

Som det vedluddannede og vide-begærlige menneske du er, skal din nysgerrighed også næres. Forvent derfor masser af tankevækkende viden. Evidensbaseret - naturligvis.   

Denne selvuddannelse er til: 

 

Dig, der vil med på en rejse, hvor du både har kroppen og sindet med og har lyst til at give naturen en større betydning i dit liv - en rejse, der samtidig er den ultimative pakke af selvforkælelse og sjæl.  

 Dig, der har brug for luft og plads til at mærke dig selv igen eller savner at få bedre kontakt til din feminine intuition og mavefornemmelse og som drømmer om at give glæden, gnisten og nærværet mere plads i dit liv..

Dig, der ønsker en kærlig guidance til at prioritere dig selv og måske mærker et kald efter en større forvandling og som har lyst til at opleve de muligheder der ligger, i det helt konkrete udgangspunkt som kroppen giver - også når vi arbejder med sindet og sjælen.

Dig, der ønsker denne uddannnelse som en dyb og udviklende rejse blot til dig selv, eller som har intentioner om at integrere krops- og naturterapi som en del af din professionelle praksis.

På uddannelsen lærer du: 

Krop og Natur

Alt mit arbejde, med vidunderlige mennesker som dig, starter i naturen og tager udgangspunkt i kroppen. Fordi din krop blev skabt i og af naturen – du er natur.

Derfor kan du på Glow & Grow uddannelsen se frem til nogle lærerige og udviklende uddannelsesretreats fyldt med viden om vores stadig iboende naturmenneske og om vores nervesystem og sanseapperat - altsammen med udgangspunkt i evolutionspsykologien. I praksis arbejder vi med sanselighed, kropslighed og bevægelse, mens du løbende får den teoretiske baggrund på plads gennem inspirerende og tænkevækkende undervisning og deltager i nogle fantastiske naturterapeutiske sessioner i det fri. 

Du vil også lære, hvordan du kan integrere krops- og naturterapi som en del af din professionelle praksis. Fordi alle der arbejder med mennesker indenfor pædagogik, sundhed eller terapi vil kunne inddrage øvelser eller elementer fra uddannelsen i sit arbejde, på en meningsfuld måde. 

Hvorfor hedder det Personlig Uddannelse?

På Glow & Grow uddannelsen får masser af redskaber i rygsækken, som du kan integrere i dit liv både privat og professionelt. Vi arbejder med vejrtrækning, afspænding, yin yoga og forskellige krops- og sanseøvelser og du lærer en række forskellige naturterapeutiske greb og teknikker at kende.

Men derudover, vil du også lære en masse om din krop, dine tanker og dine følelser på et langt mere personligt plan. Og vi vil sammen stille skarpt på de områder, som trænger til mere opmærksomhed i mange kvinders liv, både når vi mødes på vores uddannelsesretreats og på et individuelt plan, under dine personlige guidance samtaler med mig.

Du vil gennem forløbet opleve, at din fornyede nysgerrighed på din, krop, din psyke og dit sind, vil åbne op for et rigere følelsesliv, en bedre kontakt til din krop og intuition og en større bevidsthed om dig selv.

Alt dette vil gøre dig i stand til at leve med mere glæde, nærvær og frihed i krop og sjæl.

 

Metode - Opbygning - Varighed

Uddannelsen strækker sig over i alt 8 måneder, hvor du er afsted på i alt tre uddanelsesretreats af tre dage og et afsuttende kursus på to dage. Under både uddannelsesretreats og på det afsluttende kursusmodul lægger jeg vægt på, at der er god tid til reflektion, læring, bevægelse og fordybelse, så du får både plads, tid, lys og luft til at lære nyt og til at mærke dig selv igen.

I perioderne mellem dine uddannelsesretreats, får du støtte i dit arbejde på at integrere og styrke din krops- og naturterapeutiske praksis i dit liv og til at flytte dig i den retning du ønsker. Gennem en række fordybelses- og bevægelsesmoduler, fulde af viden og inspiration, vil du blive guidet gennem en række håndgribelige øvelser, der både er kropsligt funderede og giver plads til reflektion, samlet i et kompendie og et videomateriale, som du kan arbejde med derhjemme, når det passer bedst for dig. Du kan læse mere om de enkelte elementer i uddannelsen lige herunder.

Uddannelseforløbet afrundes med en med et to-dages afsluttende kursusforløb, hvor du bla. skal arbejde med en praktisk case-opgave. Du modtager et certificat som bevis for bestået gennemførsel efter endt uddannelse.

 

Elementerne på uddannelsen

Her kan du læse mere om de  enkelte elementer på uddannelsen, der både ligger som en del af vores fælles uddannelsesdage og som selvstudietimer, du kan fordybe dig i, når det passer bedst ind i din hverdag og dit liv.

Yogatime i havesalen

Uddannelsesdage

Ni dage med sanselige-, kropslige- og naturterapeutiske sessioner + personlig guidance.

 

Uddannelsesdagene ligger fordelt på tre skønne naturretreats, hvor du først og fremmest får tid og ro til at lære en række øvelser, der lader dig lande i din egen krop, så du er åben og klar til både at lære nyt og nyde.

 

Fordi din tryghed og trivsel er så vigtigt, for det du tager ind og tager til dig, er min uddannelse bygget op med øje for selvomsorg, ro og hvile, så du både bliver forkælet, inspireret og får lært en masse. I kredsen af kvinder vil der være tid til stilhed, reflektion og meningsfulde samtaler. 

 

Du får mellem vores retreats mulighed for to personlige guidance samtaler med mig, når det passer bedst ind i netop dit forløb.

Væltet træ i vandkanten

Undervisningsmateriale

Otte moduler til selvstudie med viden og værktøjer til fordybelse selvindsigt og personlig styrke.

 

Her får du otte kraftfulde og selvudviklende moduler med inspirendende læsning, gode forklaringer og håndgribelige øvelser. Gennem fordybelsesmodulerne vil du arbejde med din krops signaler, din energi, dine værdier, dine tanker, dine følelser og dit nærvær.

 

Alle øvelserne har til formål at give dig konkrete værktøjer til at løfte din energi, udvide din bevidtshed og bringe dig i kontakt med dig selv, din kvindekraft og din feminine blødhed.

 

Modulerne er samlet i et smukt kompendium, som jeg sender til dig ved uddannelsens start, måneden inden vores første retreat.

Stenvarde på træstamme

Læringsmoduler

Seks moduler med undervisning om det moderne menneskes plads i naturen.

 

Undervejs på vores uddannelsesretreats vil du modtage undervisning, der nærer dit nysgerrige sind.

 

Du får masser af konkret om tankevækkende viden om din hjerne, dit nervesystem, om kropstrivsel og jobtrivsel, om autentisk skønhed, stilhed og søvn.

 

Du lærer også om den narrative metoder, hvor vi inddrager fortællinger om menneskets forbundethed til naturen som et stærkt og smukt virkemiddel, der ressornerer i langt de fleste mennesker.

Lotusblomst månefaser turkis

Afsluttende kursusdage

To særskilte dage dedikeret til viden om natur og din afsluttende opgave.

 

På disse to overbygningsdage, går vi mere i dybden med, hvordan du selv kan inddrage krops- og sanseøvelser i dit daglige arbejde og hvordan du kan planlægge naturterapeutiske forløb.

 

Du lærer også hvilke særlige naturtyper der egner sig bedst som støttemiljø i naturterapien.  Vi nørder ned i dybden og du opdager vilde ting, du ikke anede om naturen.

 

Du får samtidig viden om forskellige målgrupper og hvordan du kan facilitere en god og positiv samtale omkring det man kan opleve, når vi arbejder med natur, krop og sanser.

 

Kurset afsluttes med en pratisk case-opgave og et certifikat for gennemførsel af uddannelsen.

Datoer, ansøgning og optagelse...

Det næste Glow & Grow Uddannelsesforløb starter i april 2024

Datoerne for de tre uddannelsesretreats er: 9.-12. maj, 1.-3. august, 12.-14. oktober.

Datoerne for de afsluttende kursusdage er: 17.-18. december. 

For at holde uddannelsen både personlig, værdifuld og tryg for alle, er det vigtigt for mig, og en forudsætning for optagelse på uddannelsen, at vi har talt sammen inden du melder dig til. Samtalen er ment som en kærlig afklaring for os begge. Så mærker du et kald i denne retning mod dig selv, din fantastiske livfulde krop og naturen inde i dig og omkring dig, så send mig en mail, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvor du gerne vil hen med denne rejse eller hvad du drømmer om at få ud af uddannelsen. Skriv blot, hvad du har på hjertet.

Når jeg har modtaget din mail, finder vi sammen en tid til en afklarende samtale, hvor vi finder ud af om vores veje skal følges. Jeg glæder mig til at høre fra dig.   

Skriv til mig her

Priser:

Din investering for 8 måneders personlig uddannelse og fordybelsesrejse med masser af læring, naturterapi, yin yoga, ro, sanselighed, kærlighed til dig selv og din krop, livsglæde og en fantastisk kreds af kvindeligt fællesskab, inkl. indlogering, sunde måltider, undervisning i krops- og naturterapi, inspirerende oplæg og undervisningsmateriale til fordybelses- og bevægelsesmoduler mm.:

Grunduddannelsen + afsluttende kursusdage og case-opgave: 23.995,- inkl. moms*.

*OBS: Indlogeringen på de to undervisningdage på de to afsluttende kursusdage er ikke indeholdt i prisen, men jeg hjælper naturligvis gerne med at finde et dejligt sted at overnatte. 

Du er tilmeldt Glow & Grow Uddannelsen 2024 og din plads er reserveret, når du har betalt et depositum på 3.995,-. Du kan betale resten af uddannelsen i op til fem rater. 

 

Hvis du er i tvivl om dette er noget for dig, så står jeg gerne klar til en uforpligtende snak inden du beslutter dig - jeg glæder mig til at tale med dig  

Book en gratis afklarende samtale her..