Krop og Natur

Krop og Natur

Krop og Natur er et hold for dig der har lyst nogle fantastiske naturoplevelser samtidig med at du får frisk luft og bevæget din krop på en rar og beroligende måde.

Holdet ligger hver onsdag fra 16.30-18.00 og hver gang har vi fokus på en masse gode øvelser for både krop, sanser, balance og åndedræt. OBS: Der er holdstart i uge 34.

Og vi slutter altid med afspændingsøvelser liggende i skovbunden med kig til himlen og endelig er der mulighed for fællesskab, samtaler og hygge afslutningsvis.

Du undervises af mig, Helle Bojsen - jeg er naturvejleder og naturterapeut samt yin yoga instruktør. Glæd dig - det bliver både skønt og afstressende og du kan tage hjem med fornyet energi og ro i hovedet hver gang.

Forløbet er bygget op efter en ukompliceret og fleksibel klippekorts-ordning, så du frit kan komme de onsdage det passer dig og springe over de gange, du har brug for det.

Klippekortet koster 750,- kr. for 8 klip. Du betaler med kort og betalingen kan evt. deles op i to rater af 375,- så udgiften fordeles over to måneder. Klippekortet er gyldigt i 6 måneder.

Køb dit klippekort her

Alle onsdage, hvor der er ”Krop og Natur”, er lagt ind i en kalender, hvor du se om der er plads på holdet fra gang til gang og melde dig til de gange du gerne vil komme og evt. afmelde dig igen, hvis du alligevel bliver forhindret.

Se kalenderen lige her

Jeg glæder mig til at se dig...

Her mødes vi: Fiskbæk Naturskole, Fiskbækvej 25. 6300 Gråsten. Parkering langs den røde lade.

Praktisk: Vi er altid udenfor, så tag tøj på der passer til vejret og sko/vandrestøvler der både kan tåle lidt mudder og du kan gå gennem vådt græs med, uden at få våde sokker. Du kan låne en varm dragt i kolde perioder.

Husk: Medbring selv en termokop med noget varmt eller koldt at drikke og et liggeunderlag og et tæppe. Køb blot et billigt liggeunderlag og et flyttetæppe i et lavprisbyggemarked, så også det tåler en lidt våde blade mm.