Det sige mine deltagere...

Retreats og workshops...

Tak for er helt vidunderligt naturretreat. Jeg går herfra med ro i hovedet, balance i kroppen og smil på læben. Jeg er fyldt op med sanseoplevelser som jeg vil lune mig på længe. 

Karen, 38 år

Biolog og naturvejleder

Tak for dig, din måde at være på og din sans for æstetik på dette skønne sted, både ude og inde. Jeg tager RO, tid til eftertanke og stof til eftertanke med mig. Kontakt til mine fødder og en bedre jordforbindelse. 

Henriette, 56 år

Sygeplejerske

Naturen og Helle med hendes søde, skønne og rolige væsen, får mine allerbedste anbefalinger. Stilheden og tempoet har fået mig til at bruge min energi på at mærke bedre efter og at trække vejret mere roligt. 

Heidi, 43 år

Medarbejder, Kvinde Krisecenter

Fantastisk retreat og omgivelser. Jeg har virkelig nydt stilheden, yogaen, natursessioner og den fantastiske, lækre mad. Helle gør det super godt og hendes rolige væsen og bløde stemme får virkelig roen til at sænke sig under øvelserne.

Hanne, 48 år

Sygeplejerske

Tak for en magisk weekend. Det er mange år siden jeg har haft så meget tid og plads til bare at være mig. Afspændingen, langsomheden og yogaen har givet plads til at komme i kontakt med min krop igen. 

Malene, 44 år

Digital konsulent

 Jeg kan kun anbefale Helle, som brænder for sit job, er sød, humoristisk og helt nede på jorden. Jeg har lært en masse forskellige øvelser og det har haft en stor betydning for mig at være i naturen og samle kræfter.

Marianne, 55 år

Sagsbehandler

Naturterapeutiske forløb

Forløbet har hjulpet mig til at finde indre ro, så jeg kan slappe af i en travl hverdag og hjælpe andre mennesker med at find ro i de omgivelser vi er i.

Det gør, at jeg har mere overskud til mennesker omkring mig og jeg styrker mine relationer til mine borgere - de kan mærke en ro hos mig.

Jeg har fået allermest ud af de øvelser, hvor man ryster og trykker på kroppen, så man kan mærke sig selv. Det er øvelser jeg senere har kunne implementere i min pædagogiske praksis.

Naturterapien har været med til at få mig på benene efter et sygemeldingsforløb med stress. Tusind tak.

Emile, 25 år

Socialpædagog

Jeg har følt mig set og forstået, og godt og trygt modtaget af Helle. Hendes store viden om stress, har givet mig en større forståelse for stressens væsen.

Jeg har fået værktøjer til at styre tankemylder, både åndedrætsøvelser, sanseøvelser og konkrete tips til at være i nuet. 

Jeg har lært at mærke min krop igen og er blevet bevidst om, at jeg selv kan påtage mig ansvaret for min krop og mit sind.

Helle er kompetent og troværdig og jeg er blevet guidet i at opnå afslappethed, ro og velvære i skoven. Jeg har følt mig som en del af naturen, hvilket i sidste ende har givet mig en tro på, at jeg kan komme videre i livet.

Helle, 63 år

Souschef, efterskole

Hverdagen var blevet en udfordring, med alt for mange spekulationer og tankemylder og der skulle en forandring til. 

Gennem forløbet har jeg lært, at naturen i den grad kan bruges til at få pulsen ned og ro på hovedet. 

Det er blevet tydeligt for mig, hvor vigtigt det er at prioritere flere pauser i min hverdag. En gåtur med kig ud over vandet, giver mig langt mere end en eftermiddag på sofaen. Så jeg har i den grad fået ændret nogle vaner.

Føler jeg er blevet bedre til at mærke min krop og også lytte til den og bruger øvelserne dagligt. Helles store engagement og skønne måde at være på gør, at det har været en fantastisk oplevelse at være med.

Allan, 44 år

Underviser